Up next

PROTEINY #2 | Co jsou vícesložky? Vaječný albumin. Veganské proteiny. Protein na pečení.

0 Zobrazení· 27/07/22
linknito
linknito
0 Subscribers
0

Pavel Samek a Tomáš tentokrát zabrousí do vícesložkových a veganských proteinů. Máte nějaké další dotazy? Napište nám je do komentáře. ROZKLIKNI:

Pavel zmiňuje v 17. minutě redukci tuků na vyšší energetickém příjmu. Toto jsme rozebírali ve videu s Pavlem a Petrem Havlíčkem https://www.youtube.com/watch?v=PkuF9YTDFN8

0:00 Úvod
0:40 Vícesložkové proteiny. Co je to?
2:00 Poměry zdrojů bílkovin. Hodnotíme Pentha Pro.
7:36 Co je to vaječný albumin?
11:30 Míchání tvarohu se syrovátkovým proteinem?
12:25 Vstřebatelnost tvarohu? Je dobrý po tréninku?
14:05 Potřebuju protein pro holku, protein pro kluka.
17:00 Redukce sacharidů, sacharidové vlny.
19:19 Redukce tuku na velkém množství kalorií.
22:00 Veganské proteiny - jak dosáhnout aminokyselinového spektra.
26:20 Vysoký příjem masa - je to dobře?
28:00 Jaký protein použít při pečení?
37:30 Čím člověk dosáhne nejlepší aminospektrum?
38:36 Aminospektrum v proteinech? Porovnávání.
42:00 Je důležité mít pestrý jídelníček?
45:00 Proteinový chleba?
49:00 Bílkoviny hned po tréninku?

Zobrazit více

 0 Komentáře sort   Sort By


Up next